Tro och vetande

Chavez, Castro och Morales
Av PETER LANDELIUS

Häromdagen meddelade Bolivias president Evo Morales en förbluffad omvärld att man blir homosexuell av att äta hormonbehandlade kycklingar.

Det var alternativ miljövärldskonferens i La Paz, och han passade också på att berätta att alla europeiska män är skalliga därför att de inte äter lika sund mat som hans egna landsmän.

Hans vän och välgörare Hugo Chávez i Venezuela vill inte vara sämre. En häpen skara anhängare i Caracas fick nyligen veta att människor är genetiskt identiska med flugor.

Själv sade han sig ha samma genom som en mask. Det låter trist, men redan Stalin fann tröst: hans favorit Lysenko visade att inlärda beteenden kan ärvas.

Watch your fly! Vatikanen avslöjar att de flesta präster som sätter på barn inte alls är pedofiler utan bara ”efebofiler”, eftersom många av ungdomarna är, eller snart befinner sig, i de övre tonåren. Auktoritära miljöer skapar sjuka beteenden.

Gud bevare oss för falska profeter — och ännu mer för deras enfaldiga lärjungar!

Peter Landelius

Dela artikeln:

Missa inget på Dixikon.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att skicka in din prenumeration ovan går du med på att denna webbplats lagrar din mailadress i syfte att kunna skicka kommande nyhetsbrev till dig. Dixikon använder Rule för att sköta utskicken (läs här om deras Privacy Policy).