Dixikon möblerar om

carl_spitzweg
Carl Spitzweg Der Bücherwurm
DIXIKON blir mer av nättidskrift! Som tidigare skriver och bloggar några av Sveriges bästa skribenter här om utländsk litteratur, om läsning och kultur, om språk och debatt. Och ytterligare skribenter kommer till efter sommaren! Det kommer förstås att ta lite tid att få alla artiklar och böcker på plats. Vi hoppas på ditt tålamod under tiden. På den nya sidan kan du som läsare enkelt kommentera det som skrivs på sidan. Via RSS kan du också prenumerera på alla – eller bara vissa – inlägg. Klicka här för att prenumerera!

DIXIKON kommer inte längre att driva själva bokhandeln i egen regi. För att det skall vara enkelt att också fortsättningsvis köpa utländska böcker, erbjuds ett annat och enklare sätt att köpa dem, direkt från utländska boklådor. De köp, som redan hunnit göras, kommer förstås att fullföljas. Vill du kontakta DIXIKON, klicka här!

Välkommen och god läsning!

Dela artikeln:

Missa inget på Dixikon. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jag bekräftar att jag vill prenumerera på Dixikons nyhetsbrev.
Genom att skicka in din prenumeration ovan går du med på att denna webbplats lagrar din mailadress i syfte att kunna skicka kommande nyhetsbrev till dig. Dixikon använder Rule för att sköta utskicken (läs här om deras Privacy Policy).