ramhoj_i_ateljen_430

 

agelii_svamparPer Agelii
Skulptör, verksam i Göteborg, ateljé på Konstepidemin, ett flertal offentliga uppdrag, utställningar m.m.

 

helen_dahlmanHelen Dahlman
Född 1958, utbildad på HDK, verksam i Göteborg med ateljé på Konstepidemin. Har haft en rad utställningar runt om i Sverige.

 

bengt_johansson_100x70Bengt Johansson
Bengt Johansson är född 1941. Han gick på Valands Konsthögskola 1970-75, och har haft ett stort antal utställningar.

 

jurell_dominique_100x70Berit Jonsvik
Från Göteborg med ateljé på Konstepidemin

(Bild: Torsten Jurell ©)

 

torstenj_100Torsten Jurell
Målare, skulptör och grafiker, född 1951, utbildad på bl.a. Valand och Konstakademien. Bosatt i Stockholm. Har haft en rad större utställningar i Sverige och utomlands

 

 

svenrobert_100Svenrobert Lundqvist
Född 1940, utbildad på bl.a. Valand, där han också varit lärare, verksam inom flera områden, främst grafik och skulptur, men har också varit chef för Konsthallen i Göteborg. En lång rad utställningar i både Sverige och utlandet.

 

ramhoj100Nils Ramhöj
Bildkonstnär, verksam i Göteborg, ateljé på Konstepidemin, utställningar på bl.a. Jönköpings läns museum, Kalmar Konstmuseum, Göteborg Konstmuseum, utkom nyligen med boken Bilder av en far. Han porträtterades för en tid sedan i SvD av Carl-Otto Werkelid.

 

gunilla_100Gunilla Rosenberg
Född 1948 i Göteborg, utbildad på bl.a. Konstfack. Bosatt i Danmark. Styrelseledamot i Nordiska Akvarellsällskapet

 

monaw_100Mona Wallström
Smyckeskonstnär, född 1956, utbildad på HDK i Göteborg där hon också varit lärare. Hon har haft en rad separatutställningar och är representerad bl.a. på Nationalmuseum i Stockholm och Röhsska museet i Göteborg. Också Mona Wallström har ateljé på Konstepidemin.

 


Missa inget på Dixikon.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att skicka in din prenumeration ovan går du med på att denna webbplats lagrar din mailadress i syfte att kunna skicka kommande nyhetsbrev till dig. Dixikon använder Rule för att sköta utskicken (läs här om deras Privacy Policy).